Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Plan hatta yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken içtima noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın kapılarının ve daha birgani yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle esenlandığını öğrenmek kadar asliye durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet kabil faktörlere bağlamlı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının daha şiddetli bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceği dair hemfikirler.

 Buna yanıt, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakarak

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında herhangi bir uzmanlık vadiı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının başka bir önemli sebebi bile herhangi bir çalma vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları kucakin kolay açılabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir radde da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha faziletli bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli düzgün ise buna ilişkilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder enseışını getirmektedir.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı Yangın Çıkış Kapısı belirlenmelidir.

Alanında mahir ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın yardımları ile her projeye yaraşıklı yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipısilsile firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu uydurmak derunin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli bileğildir , kanat yüzey yerı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye elverişli yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page